آخرین بروز رسانی 6 آبان 1399 توسط
برخی از محصولاتی که در بازار وجود دارند، نه تنها کمیاب هستند بلکه خواص بیشماری هم دارند. نمک صورتی هیمالیا نیز یکی از مواد است که فقط از دامنههای هیمالیا برداشت میشود. این نمک حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مفید برای بدن است. به همین علت در طب سنتی و به روشهای مختلفی از آن استفاده میشود. حال میخواهیم ببینیم این نمک چگونه برداشت و فراوری میشود و چه خواص و کاربردهایی دارد؟
نمک هیمالیا در پاکستان و از معدن نمک خورا استخراج میشود. رنگ صورتی آن به خودی خود نشان دهنده املاح معدنی متفاوت آن نسبت به نمک طعام معمولی است. وجود آهن، پتاسیم، منیزیم و… در نمک هیمالیا سبب شده است تا خواص بینظیری داشته باشد.
نمک همیالیا از معدن خورا به صورت دستی استخراج میشود و فراوری بسیار کمی نیز روی آن انجام میگیرد. به همین علت است که میتوان آن را به عنوان یک نمک پرخاصیت عنوان کرد و مواد معدنی موجود در آن حفظ میشوند.
نمک هیمالیا در انواع پودری، گرانول و دانه ریز به بازار عرضه میشود. هر کس با توجه به نیاز و کاربردی که از این سنگ انتظار دارد، نوع مورد نظر خود را خریداری میکند. خواص بینظیر نمک صورتی آن را برای استفادههای زیادی مناسب کرده است.
خواصی که در این نمک وجود دارد باعث شده است تا آن را بیشتر از نمک طعام مورد توجه قرار دهند. برخی از این خواص به صورت زیر است:
همانطور که میبینید، نمک هیمالیا دارای خواص زیادی است. یکی از مهمترین کاربرد نمک هیمالیا، استفاده از آن در صنایع غذایی و تهیه غذا است. استفاده از این نمک به علت شوری کمی که دارد، سبب شور شدن غذا نمیشود و طعم خوبی به آن میدهد.
علاوه بر مصرف خوراکی، این محصول را به وفور در طب سنتی مورد استفاده قرار میدهند. در موارد زیر میتوان از نمک صورتی بهره برد.
با توجه به خواصی که نمک هیمالیا دارد، استفاده از آن در صنایع دارویی و غذایی روز به روز بیشتر میشود. به خصوص در حال حاضر که اعتماد به طب سنتی بالا رفته است و مردم به سمت آن گرایش دارند، نمک هیمالیا یکی از بهترین موادی است که میتوان از آن برای سلامت بیشتر بدن بهره برد.
برای خرید نمک صورتی هیمالیا کلیک کنید